De Ziua Internaţională a Copilului CIECH Soda România a oferit un cufăr plin de surprize copiilor de la Casa Pinocchio

Un bărbat din Ocnele Mari a ajuns în pușcărie pentru pornografie infantilă
30/05/2019
Bărbat de 77 de ani, dispărut din Lădești – a plecat de acasă și nu a mai revenit
30/05/2019
Vâlcea: CIECH Soda își crește șansele de a relua producția de sodă pe termen mediu

Copiii de la Casa Pinocchio încep vara cu o nouă colecţie de haine şi pantofi, articole de igienă şi confort personal şi, evident, cu câteva dulciuri. Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, echipa CIECH Soda România a oferit un cufăr plin de surprize celor 20 de copii cu vârste între 6 şi 18 ani.

În acest an, consultările legate de conţinutul surprizelor au avut loc direct cu copiii, care au fost extrem de precişi în privinţa cererilor lor. “Am dezvoltat o relaţie strânsă cu toţi cei de la Casa Pinocchio şi suntem fericiţi să putem răspunde nevoilor şi să ne regăsim într-unul din cele mai importante momente din an. Le urmărim evoluţia şi sperăm ca ei să aibă o vară frumoasă şi relaxantă, şi să-şi continue şi evoluţiile bune de la şcoală“, a declarat Witold Urbanowski, CEO, CIECH Soda România.

Prin consultare cu managementul Casei de Copii, compania oferă anual sprijin pentru nevoile şcolare, pe de o parte, şi pentru vacanţele importante din cursul anului, de cealaltă parte. Suma cheltuită anual se ridică la circa 12.000 lei, la care se adaugă donaţii personale din partea membrilor echipei.

De asemenea, cu cinci ani în urmă, CIECH a ajutat la îmbunătăţirea condiţiilor de trai de la Casa Pinocchio prin intermediul unui proiect de 35.000 de euro sprijinit de Fundaţia Grupului şi prin muncă de voluntariat din partea echipei locale.

Ca parte a comunităţii locale, proiectele CIECH Soda România sunt orientate către un viitor comun: către binele şi educaţia copiilor. Este un privilegiu să facem parte din viaţa lor şi sperăm că vor dispune de condiţiile pentru a-şi construi o temelie solidă în devenirea lor ca adulţi“, a concluzionat Witold Urbanowski.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.