Primarul Mircia Gutău a premiat excelenţa în învăţământ!

VIDEO – Romsilva a lansat un produs nou și unic pe piața din România – trăsura tip fast-food
03/08/2019
Primul website din România dedicat ceaiului matcha
05/08/2019

Sâmbătă, 3 august 2019, pe scena din Scuarul Mircea cel Bătrân, în deschiderea primului spectacol din microstagiunea estivală de teatru ”La Strada”, primarul Mircia Gutău i-a premiat pe cei 12 elevi din Râmnicu Vâlcea care au obţinut media 10 la examenele  din această vară.

Premiile au constat în sume de 3.000 de lei pentru cei 9 elevi care au obţinut media maximă la examenul de Evaluare Naţională, respectiv de 4.000 de lei pentru cei 3 elevi care obţinut media maximă la examenul de Bacalaureat.

Cu această ocazie, edilul-şef a subliniat că această premiere a devenit deja o tradiţie la nivelul Râmnicului şi că Municipalitatea răsplăteşte nu numai performanţa în sport – dând exemplu rezultatele excelente ale echipei de handbal feminin SCM, campioană naţională – ci şi performanţa elevilor care au obţinut rezultate deosebite.

La eveniment au mai participat viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, inspectorul şcolar Adina Dobrete, care a transmis salutul şi felicitările inspectorului general şcolar Andra Bică, directori ai şcolilor unde învaţă premianţii, consilieri locali şi un numeros public.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.