Vâlcea: Program prelungit la Serviciul pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor

Primul website din România dedicat ceaiului matcha
05/08/2019
Încrederea de sine este principalul obstacol în realizarea dorințelor oamenilor
05/08/2019

Având în vedere faptul că luna august reprezintă o perioadă de vârf din punct de vedere al cererilor de eliberare a documentelor de călătorie, iar economisirea timpului și valorificarea acestuia sunt foarte importante, prefectul județului Vâlcea, Florian Marin, adresează rugămintea persoanelor care doresc să depună astfel de cereri, să efectueze în prealabil o programare online pe platforma https://epasapoarte.ro.

De asemenea cetățenii români care au reședința, domiciliul sau se află la muncă în străinătate, să acceseze serviciile oferite la nivelul Misiunilor diplomatice și oficiilor consulare ale României din străinătate, pentru a evita aglomerația de la ghișeele de eliberări pașapoarte din țară.

Soluția programării online va scurta foarte mult perioada de așteptare la cozi pentru depunerea cererilor de eliberare a pașaportului, iar cozile ce se formează încă de la primele ore ale dimineții, pentru eliberarea bonurilor de ordine, vor deveni inexistente.

În speranța că aceste soluții vor fi agreate de cât mai multe persoane ce doresc eliberarea de pașapoarte, Instituția Prefectului Vâlcea, adresează mulțumiri anticipate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.