Iată 4 articole de îmbrăcăminte OBLIGATORII în garderoba de toamnă a damelor

Primăria Râmnicu Vâlcea a atras la bugetul local 25 de milioane de euro pentru proiecte cu finanţare europeană
07/10/2019
În prima săptămână de funcţionare, 88 de persoane au apelat la serviciile Centrului medical de permanenţă din Ostroveni
09/10/2019

Sursa imagine: Pixabay.com

Trecerea de la un sezon la altul este întotdeauna cel mai bun prilej de a-ţi reorganiza garderoba. Dincolo de funcţia lor practică, hainele, încălţămintea şi accesoriile vorbesc despre personalitatea ta, despre rolul pe care îl joci în societate, despre interesele şi pasiunile tale, aşadar, o revizie periodică a şifonierului este absolut necesară. Toamna, cu al său farmec aparte, frunze multicolore şi miros de castane coapte, te îndeamnă să-ţi dai frâu liber creativităţii, să încetineşti puţin ritmul şi să guşti din toată bogăţia senzorială specifică acestui anotimp.

Aşadar, fie că alegi să porţi un pulover călduros de caşmir într-o zi ploioasă în care nu-ţi doreşti altceva decât să te pierzi în filele unui roman bun şi să savurezi o ceaşcă de ceai cald, fie că vrei să porţi eşarfe şi pălării în tonuri brune, roşcate şi cărămizii, parcă desprinse din covorul de frunze ce acoperă aleile parcurilor, toamna este o adevărată sursa de inspiraţie în materie de vestimentaţie.

Iată care sunt acele piese vestimentare specifice acestui sezon pe care să le integrezi în garderoba ta şi să le adaptezi preferinţelor şi stilului tău personal:

1. Trench coat-ul clasic

Aceasta este o piesă esenţială pentru garderoba de toamnă, pe care poţi să o porţi în orice context. Fie că alegi să îl asortezi cu piese casual, precum o cămaşă albă şi o pereche de jeanşi, fie cu o rochie mai elegantă pentru ieşirile de seară, trench-ul îţi dă un aer stilat, clasic, fără a fi prea sobru sau plictisitor. Aşadar, poţi alege un model într-o culoare neutră de bej sau maro, care poate fi combinat cu diverse note de accent, o croială dreaptă, cambrată în talie din materiale calitative şi rezistente, precum stofa.

2. Cizme şi botine

Încălţămintea este piesa de rezistenţă a oricărei ţinute, fiind extrem de importantă atât stilistic, cât şi prin confortul pe care ţi-l oferă. Toamna, cu ale sale zile tot mai friguroase, da startul cizmelor, botinelor şi a bocancilor în diverse modele, stiluri şi texturi. Fie că alegi să mizezi pe stilul clasic, elegant cu o pereche elegantă de ghete, fie botine din piele naturală sau pe stilul rock-casual, purtând o pereche de bocanci cu barete şi catarame, în materie de încălţăminte primează calitatea acesteia şi atenţia la detalii.

3. Puloverele din caşmir

În zilele mohorâte de toamnă, ce poate fi mai plăcut decât să te îmbrăţişezi cu textura plăcută şi caldă a unui pulover de caşmir în timp ce savurezi o cafea şi o discuţie profundă cu cea mai bună prietenă? Orientează-te spre culori neutre şi croiuri simple, uşor oversized, pentru a lăsa calitatea materialului să iasă subtil în evidenţă. Puloverul de caşmir poate fi purtat foarte bine, atât în contexte relaxate, de zi, cât şi la un cocktail party, o zi de naştere sau alt eveniment de seară, completând foarte bine o rochie elegantă.

4. Pălării şi eşarfe

Accesoriile sunt cele care pot scoate din anonimat orice ţinută. Atmosfera tomnatică te invită să adopţi şi tu un aer mai boem şi să-ţi personalizezi ţinutele cu eşarfe multicolore, pălării de fetru cu boruri largi, dresuri cu print şi alte accesorii creative.

În concluzie, aruncă o privire în şifonierul tău şi reorganizează-l, nu doar pentru a fi în acord cu temperaturile de afară, ci şi pentru ca hainele pe care le porţi să se potrivească cu personalitatea ta, cu ceea ce vrei să transmiţi şi cu ceea ce îţi doreşti să devii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.