Vâlcea: 16 permise de conducere reținute în doar 2 ore

Restricții de circulație Brezoi și Corbu
Restricții temporare de circulație semnalate pe raza județului Vâlcea – 28 octombrie 2019
28/10/2019
Actrița Teatrului Anton Pann, Réka Szász – premiată la Festivalul de Teatru Independent de la Constanța
28/10/2019

imagine - ARHIVĂ

16 permise de conducere au fost reținute duminică, 27 octombrie 2019, în doar 2 ore, de către polițiștii Serviciului Rutier, pentru depășirea limitei legale de viteză. 

În acest week-end, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au acționat pentru depistarea șoferilor care încalcă regulile de circulație pe drumurile publice, punând accent pe depășirea limitei legale de viteză, în scopul reducerii numărului de accidente rutiere.

Au fost aplicate 280 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 125.000 de lei, pentru nerespectarea regulilor de circulație pe drumurile publice. Dintre acestea, 130 au fost aplicate pentru viteză. De asemenea, au fost reținute 67 de permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.

Duminică, 27 octombrie 2019, în intervalul orar 15.00 – 17.00, polițiștii Serviciului Rutier au reținut 16 permise în vederea suspendării dreptului de conducere, pentru depășirea limitei legale de viteză pe drumurile publice și au aplicat amenzi contravenționale în valoare de peste 25.000 de lei.

Printre contravenienți s-a numărat și un motociclist, căruia i-a fost reținut permisul de conducere pentru viteză, dar și certificatul de înmatriculare întrucât avea plăcuța de înmatriculare montată pe suport rabatabil. Motociclistul s-a ales și cu o amendă de 1305 lei.

Controalele vizează respectarea regulilor de circulație rutieră, în scopul reducerii numărului și gravității consecințelor accidentelor rutiere înregistrate pe fondul vitezei neadaptate condițiilor de drum și a celei excesive.

Polițiștii vâlceni au folosit toate aparatele radar disponibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.