Materiale pirotehnice comercializate ilegal depistate de jandarmi în zona Pieței Centrale din Drăgășani

Accident grav la Băile Govora – fetiță de 11 ani, în stare de comă
28/12/2019
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat cea de-a XI-a ediţie a Memorialului Constantin Tită
29/12/2019

Aproximativ 5000 de materiale pirotehnice comercializate ilegal în zona Pieței Centrale din municipiul Drăgășani.

În urma acțiunilor desfășurate astăzi, de către jandarmii vâlceni, având în sprijin doi lucrători din cadrul Poliției Vâlcea, patru persoane au fost depistate în timp ce ofereau spre comercializare în mod ilegal, fără a deține autorizație, materiale și baterii pirotehnice, cu prețuri ce variau între 20-300 lei.

Cele 5000 de materiale pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării și predate Poliției Vâlcea împreună cu actele de sesizare întocmite pentru continuarea cercetărilor.

Menționăm că în perioada Crăciunului, jandarmii au acționat în orașele Râmnicu Vâlcea, Horezu, Drăgășani și comuna Lădești, unde au fost ridicate în vederea confiscării un număr de aproximativ 8000 de materiale și baterii pirotehnice.

Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare având scopul de a combate deținerea sau comerțul neautorizat cu obiecte pirotehnice pentru prevenirea pericolelor la care se expun cei care folosesc astfel de materiale”, informează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Vâlcea, Plt. Cincă Teodora Elena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.