Șoferi opriți pentru interviuri pe centura municipiului Râmnicu Vâlcea – DN 7

Concert Direcția 5 “POVESTEA NOASTRĂ – 30 de ani” cu repetiție la Râmnicu Vâlcea
29/01/2020
Râmnicu Vâlcea – Dezbatere publică a proiectului de buget local pentru anul 2020
29/01/2020

Proiect tehnic pentru Varianta de ocolire a municipiului Râmnicu Vâlcea, cu sprijinul Poliţiei 

Miercuri, 29 ianuarie 2020, în cadrul studiului de trafic aferent proiectului de Actualizare a studiului inițial inclusiv documentații pentru avize, obținere avize și acorduri, elaborare PROIECT TEHNIC inclusiv DTAC, Detalii de execuție și Asistență Tehnică pentru obiectivul Varianta de ocolire a municipiului Râmnicu Vâlcea, cu sprijinul Poliţiei se vor derula „anchete Origine-Destinație (O/D)pe DN 7, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, activitate obligatorie pentru elaborarea acestui proiect. Anchetele O/D presupun oprirea vehiculelor şi intervievarea conducătorilor auto cu privire la călătoria lor de la acel moment (origine, scop, destinaţie) constituind o metodă eficientă pentru a obţine informaţiile necesare, pentru care vă suntem recunoscători. Informaţiile obţinute în cadrul acestor anchete vor fi utilizate la validarea modelului de transport ce fundamentează studiului de trafic pentru obiectivul de investiții Varianta de ocolire a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Acţiunea este realizată de către Search Corporation SRL (elaboratorul studiului de trafic) cu sprijinul Poliției rutiere și a SDN Vâlcea.

Nr. post Amplasare Reper Sens Zi anchetă/
Interval orar
A1 DN 7 Km 177+500 Cimitir (FRAVIL) Sens spre Pitești 29 ianuarie 2020
08:00 – 12:00/ 13:00 – 17:00
A2 DN 7 Km 174+100 Fântâna GORANU Sens spre Sibiu 29 ianuarie 2020
08:00 – 12:00/ 13:00 – 17:00

 Menţionăm că, deşi șoferii sunt obligaţi să se supună instrucţiunilor polițistului, participarea la acest studiu este voluntară, iar informaţiile furnizate vor fi strict confidenţiale.

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente cauzate de sondajul nostru și vă asigurăm că au fost făcute toate eforturile pentru a se reduce la minimum întârzierile și perturbarea traficului.

Necesitatea, oportunitatea și viabilitatea realizării Variantei de Ocolire Râmnicu Vâlcea a fost identificată și cuantificată la nivel general prin Master Planul General de Transport al României, în cadrul Capitolului VI – proiecte noi (CORE) identificate în MPGT – Variante de Ocolire având ca Surse de Finanțare – Fondul de Coeziune – perioada de programare 2014 – 2020.

CNAIR – DRDP Craiova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.