Măsuri de ordine publică asigurate de jandarmi la partida de handbal SCM Râmnicu Vâlcea şi IK Sävehof

Acțiune a polițiștilor în școli din Râmnicu Vâlcea și Călimănești
28/02/2020
De 1 martie, Primăria Râmnicu Vâlcea sărbătoreşte Mărţişorul în Scuarul Mircea cel Bătrân
29/02/2020

Sâmbătă, 29 februarie 2020, începând cu ora 15.00, se dispută partida de handbal feminin dintre echipele SCM Râmnicu Vâlcea și IK Sävehof pentru calificarea in sferturile EHF Champions League. Manifestarea sportivă va acea loc la Sala Sporturilor Traian din municipiul Râmnicu Vâlcea, iar accesul se va face pe bază de bilete.

Echipajele de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea vor fi prezente în zona imediată şi apropiată a locului de desfăşurare a manifestării sportive, unde vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică pentru toti participanţii şi vor acţiona pentru prevenirea producerii oricăror fapte antisociale, care pot pune în pericol atât siguranţa spectatorilor, cât şi a jucătoarelor.

Jandarmii vâlceni recomandă suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, să manifeste întelegere faţă de măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor acestora, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii de normalitate.

De asemenea, cetăţenii pot solicitata sprijinul jandarmilor ori de câte ori este nevoie, fie prin contact direct, fie prin apelul unic de urgenţă 112!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.