Donație de măști PROFI pentru medici și polițiști

UAP Râmnicu Vâlcea anunță lansarea proiectul "Amenajare parc Ostroveni"
Râmnicu Vâlcea: se suspendă parțial activitatea Căminului pentru Persoane Vârstnice din Ostroveni
01/04/2020
COVID–19: Bărbat din Mitrofani cercetat penal pentru fals în declaraţii
02/04/2020

PROFI a donat 1000 de măști de protecție către rețeaua de sănătate Regina Maria și alte 100 catre inspectoratele de poliție Timis și Arad. Aceste măști sunt identice cu cele care protejează sănătatea miilor de angajați PROFI din magazine și depozite, oameni care, furnizând hrana pentru populație, se află în prima linie a luptei cu pandemia Covid-19, munca lor neputându-se face de acasă.

Mai mult ca oricând, în astfel de momente trebuie să dăm dovadă de solidaritate implicandu-ne direct în eforturile pe care întreaga societate le face pentru a depăși cu bine și cât mai repede criza care ne afecteaza pe toti,” declara Pawel Musial, Director general al lantului de magazine PROFI. „Orice acțiune care protejeaza suplimentar categoriile profesionale expuse direct la contactul cu alte persoane împiedică răspândirea epidemiei, salvează vieți omenești și aduce mai aproape momentul cand societatea va reveni la o viață normală”.

Preocupată să asigure un mediu cât mai sigur pentru angajații săi, încă de la primele semne ca virusul poate amenința România, reteaua PROFI a început să caute soluții. Ca răspuns la lipsa de pe piata a măștilor protectoare din hârtie sau textile, PROFI nu a ezitat sa-și creeze un model propriu de mască, din plastic transparent, care oferă un plus de protecție celor care o poartă, deoarece le acoperă nu doar nasul și gura, ci și ochii. Statistici medicale atestă că virusurile ajung în organism în proporție de 85% prin gură, 10% prin nas și 5% prin ochi.

Solidar cu medicii care reprezintă una dintre categoriile cele mai expuse în lupta cu noul virus, PROFI a donat către Rețeaua de Sănătate Regina Maria 1000 de astfel de măști din plastic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.