ARISTOTEL ONLINE – singurul concurs de cultură generală, logică, matematică și creativitate pentru elevi

Magazinele Auchan au program special de funcționare în perioada Sărbătorilor Pascale
13/04/2020
COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 23 martie 2021
COVID-19 în România, 13 aprilie: 6633 de cazuri confirmate la nivel național – 13 în județul Vâlcea
13/04/2020

Luni, 13 aprilie 2020, a început ETAPA SPECIALĂ a Concursului Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL”, organizat de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. Concursul se va desfășura ONLINE și poate fi susținut pe platforma disponibilă pe siteul www.fundatiadanvoiculescu.ro.

Este pentru prima dată de la lansarea Concursului ”Aristotel”, în 2010, când acesta se poate desfășura și online. Datorită acestui mod de organizare, la ETAPA SPECIALĂ a concursului vor putea participa, în premieră, elevi din toată țara. Înscrierea la concurs se realizează INDIVIDUAL, prin completarea unui formular de înregistrare.

Concursul Național Interdisciplinar ”ARISTOTEL” este GRATUIT și se adresează elevilor începând de la clasa pregătitoare, până la clasa a VIII-a. Este un concurs școlar interdisciplinar, de cultură generală, logică, matematică și creativitate.

Prin participarea la acest concurs, elevii își pot testa cunoștințele de cultură generală, capacitatea de a rezolva probleme de logică și matematică cu nivel ridicat de dificultate, capacitatea de concentrare, capacitatea intelectuală și creativitatea.

Elevii care vor obține cele mai bune rezultate vor primi, pe lângă diplome, cărți și materiale educaționale oferite de partenerii acestui concurs: Editura Litera, Editura Corint, Editura Ingenium, Biblioteca Metropolitană București, Centrul de Carte Străină Fischer International, Playouth România.

Concursul ”Aristotel” este înscris în Calendarul Activităților Educative Municipale organizate de Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Înscrierile se pot face pe toată perioada desfășurării concursului, respectiv 13 aprilie – 12 iunie 2020.

4 Comments

  1. Buna ziua! Doresc si eu sa ma înscriu la concursul Aristotel!

  2. Popa Adriana says:

    Bună ziua,doresc sa înscriu copilul la concursul.Cum procedez?
    Mulțumesc!

  3. Diana says:

    Cum ma pot inscrie la acest concurs?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.