Află AICI cum se distrează vâlcenii în timpul izolării!

Klaus Iohannis: Nu va exista o relaxare dintr-odată, fiindcă specialiștii ne spun că virusul nu va dispărea
21/04/2020
În minivacanța de Paște, structurile MAI de la nivelul județului Vâlcea au verificat respectarea ordonanțelor militare
21/04/2020

Pe măsură ce distanţarea socială şi pandemia de COVID-19 continuă, este posibil să începi să te plictiseşti din ce în ce mai tare în casă. Mulţi susţin că acesta este momentul pentru a te relaxa şi pentru a avea grijă de tine, dar când faci aceste lucruri de câteva săptămâni, curând vei începe să te întrebi cu ce altceva mai poţi să-ţi ocupi timpul.

Iată câteva dintre opţiuni:

1. Concerte sau piese de teatru online

Multe formaţii şi artişti au început în această perioadă să transmită live spectacolele lor, în încercarea de a ajuta la strângerea de fonduri pentru lupta împotriva coronavirusului.

Spre exemplu, Organizaţia Mondială a Sănătăţii, în parteneriat cu Global Citizen, a anunţat programul online Together At Home, la care participă numeroşi artişti din întreaga lume. Printre cei care au apărut în ultimele săptămâni se numără John Legend, Steve Aoki, Charlie Pruth, Hozier şi mulţi alţii.

Şi artiştii români au decis să transmită live. Astfel, poţi vedea pe platformele online diverse reprezentaţii, începând de la spectacole de operă, până la concerte de muzică uşoară.

2. Învaţă să cânţi la un instrument

Poţi găsi pe Internet o mulţime de tutoriale care să te ajute să înveţi orice instrument îţi doreşti. De asemenea, ai la dispoziţie şi aplicaţii mobile pentru acest lucru. În concluzie, profesorul este la îndemână.

Alege instrumentul la care îţi doreai să cânţi când erai copil, dar nu ai apucat niciodată şi apucă-te de studiat.

3. Joacă-te online

Acum nimeni nu poate să îţi zică ceva dacă petreci mult timp la calculator. Cum nu te poţi întâlni cu prietenii în oraş, îi poţi invita să încercaţi jocuri de echipă online şi să mai povestiţi.

În cazul în care acest gen de activitate nu este pentru tine şi vrei ceva mai incitant, joacă păcănele gratis online şi vezi cum mai stai cu norocul!

4. Uită-te la un serial

Dacă până acum nu aveai niciodată timp să ajungi la zi cu serialele despre care vorbeşte toată lumea, acum este momentul. Profită că trebuie să stai în casă şi alege o serie sau nişte filme pe care tot amânai să le urmăreşti.

5. Înscrie-te la o clasă de fitness online

Fie că îţi este dor de mersul la sală, fie că doar vrei să te mişti un pic, poţi să alegi să-ţi petreci timpul participând la o clasă de fitness. În această perioadă, foarte mulţi instructori ţin astfel de programe online. În ceea ce priveşte opţiunile, acestea sunt pentru toate preferinţele – de la yoga şi pilates până la dans şi kickboxing.

6. Ascultă muzică

Carantina are nevoie de o coloană sonoră. Distrează-te căutând muzică nouă pe internet sau reascultând hiturile vechi. Pentru că înainte de pandemie erau la modă evenimentele cu melodii din anii 2000, poţi să organizezi cu prietenii (bineînţeles online) o petrecere şi să ascultaţi şlagărele preferate.

7. Uită-te la clipuri amuzante

În timp ce toată lumea se luptă să facă faţă izolării, mulţi apelează la platformele de socializare pentru a îşi arăta talentele de comedianţi. Pentru o doză bună de divertisment, uită-te la parodiile create de oameni care, ca şi tine, se plictisesc în case. Cele mai bune sunt filmuleţele în care sunt reinterpretate cântece celebre.

În concluzie, dacă simţi că te cuprinde plictiseala şi nu vrei să mai auzi de toate sfaturile motivaţionale care te îndeamnă să te foloseşti de această perioadă să te regăseşti, încearcă una dintre activităţile de mai sus şi distrează-te chiar la tine acasă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.