Un nou mesaj fals vizează magazinele PROFI în social media și pe WhatsApp

Prinși la pescuit ilegal pe râul Olt, în zona comunei Drăgoești – au rămas fără mașină și barcă
24/04/2020
Situația epidemiologică COVID-19 în România – 25 aprilie: 10.635 persoane confirmate pozitiv de la începutul pandemiei
25/04/2020

În prezent circulă pe rețelele de socializare și pe WhatsApp un mesaj fals care anunță că PROFI oferă alimente gratuite ”în valoare de 250 de LEU pentru toată lumea pentru a sprijini națiunea în timpul epidemiei”. De la declanșarea pandemiei, PROFI a făcut numeroase donații dar acest anunț înșelător, cu greșeli de gramatică și potential dăunător, nu ne aparține, folosește numele PROFI în mod ilegal și de aceea invităm lumea să nu se lase indusă în eroare de connținutul lui.

Regretăm că, atât dumneavoastră, cât și magazinele PROFI au devenit ținta unei noi dezinformări.

Oricine dorește informații autentice cu privire la ofertele PROFI le poate afla din reclamele radio si tv, din paginile oficiale www.profi.ro și https://www.facebook.com/Profi.ro/, urmărind posterele, folderele și mesajele radio din magazine, sau solicitandu-le la adresa de email contact@profi.ro. Fie că este vorba de vânzări, promoții sau de campanii de responsabilitate socială organizate împreună cu ONG-uri cunoscute și cu voluntarii acestora, activitatea PROFI este transparent prezentată la sursele menționate.

Cu peste 1200 de magazine și mai bine de 20.000 de angajați, PROFI este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România.

PROFI ROM FOOD SRL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.