LISTA DE CUMPĂRĂTURI a lunii iunie pentru femeile din Vâlcea

Patronatele din turism intenționează să acționeze Guvernul în instanță pentru subminarea economiei naționale
11/06/2020
Percheziții în Râmnicu Vâlcea, Drăgășani și Craiova, într-un dosar de trafic de minori, proxenetism și trafic de droguri
Percheziții în Berbești și Drăgășani – o prostituată de 21 de ani și-a reclamat “peștele”
12/06/2020

Femeile adoră cumpărăturile de orice fel, fapt pentru care, pentru a nu exagera cu shopping-ul, acestea trebuie să deţină o listă de cumpărături aferentă fiecărei luni în parte. Astfel, dacă în luna mai ai cumpărat rochiţe, pantofi şi prosoape de baie, luna aceasta trebuie să te orientezi spre alte produse, la fel de practice şi utile.

Trebuie să ţii cont cu sfinţenie de lista prezentată mai jos, să nu te abaţi cu niciun element pentru a nu risipi venitul lunar în doar două minute. Este indicat să mergi la cumpărături împreună cu partenerul, pentru a fi sigură că achiziţionezi doar strictul necesar.

Iată ce poţi cumpăra în luna iunie a anului 2020:

Pantofi de alergare

Nu mai ai nicio scuză ca nici luna aceasta să nu faci niciun pic de mişcare! Este stringent să achiziţionezi o pereche de încălţăminte pentru alergare de la Decathlon, cu care să dai ture întregi de parc. Scapă de grăsimea acumulată pe timpul pandemiei cu ajutorul orelor de sport petrecute în aer liber. Bucură-te de natură în acest fel şi vei vedea că vei avea o stare excelentă de dispoziţie pe tot parcursul zilei.

Şezlong

Dacă stai la curte, este stringent să alegi un model elegant de şezlong, pe care să-ţi petreci zilele libere de weekend. Alege două astfel de scaune şi petrece timp de calitate alături de partener, sub razele arzătoare ale soarelui. În cazul în care în grădina ta se regăseşte şi o piscină, trebuie neapărat să poziţionezi aceste două piese chiar în apropierea apei.

Costum de baie

A început sezonul estival, aşa că trebuie să te pregăteşti temeinic pentru prima ieşire la mare. Fă shopping online sau mergi în magazine în căutarea celui mai frumos şi inedit costum de baie, care să-ţi vină la perfecţie. Cere părerea prietenei celei mai bune sau chiar a iubitului şi achiziţionează doar ceea ce îţi place la nebunie, pentru a nu regreta modelul ales.

Storcător de fructe

Toată lumea iubeşte sucurile naturale pe timpul verii, deoarece acestea aduc un plus de energie. Acestea sunt ideale în zilele caniculare în care simţi că nimic nu te poate răcori mai bine decât un fresh proaspăt de portocale, rece, abia scos de la frigider. Dacă încă nu deţii un storcător de fructe, trebuie să dai comandă chiar acum de un astfel de aparat ce aduce sănătatea în bucătăria ta.

Ochelari de soare

Ochelarii de soare se deteriorează foarte uşor, fiindcă sunt fabricaţi din plastic. În cazul în care nu îi mai găseşti pe cei de anul trecut sau dacă i-ai stricat, nu trebuie să intri în panică, ci trebuie să adaugi pe lista de luna aceasta şi un astfel de accesoriu. Este foarte important să porţi ochelari de soare, pentru a sta cât mai departe de ridurile de expresie.

În cele din urmă, urmăreşte această listă de cumpărături, deoarece conţine toate elementele necesare unei veri de neuitat. Este indicat să-i constitui şi partenerului o astfel de listă, pentru că acesta să nu se simtă mai prejos decât tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.