Contracte semnate pentru reabilitarea termică a 11 blocuri de locuinţe din Râmnicu Vâlcea

Mircia Gutău: Nu se face administraţie cu minciuni, fabulaţii şi victimizări lamentabile!
08/07/2020
Gama de vinuri La Crama, produsă de THE ICONIC ESTATE cu o nouă identitate vizuală şi o amplă extensie a gamei
09/07/2020

Marţi, 7 iulie 2020, s-au semnat două contracte de execuţie pentru lucrări de reabilitare termică la 11 blocuri din municipiul Râmnicu Vâlcea

Primul contract, care vizează anveloparea termică a 5 blocuri de locuinţe în baza unui proiect cu finanţare europeană – bl. 3, bl. 64, bl. Filipin, bl. D3 şi bl. D4 – a fost încheiat cu asocierea ISIRIDE ENERGY SRL si ELECTROVÂLCEA SRL şi are valoarea de 7.909.216,42 lei fără TVA. Cel de-al doilea contract, care beneficiază de finanţare nerambursabilă din partea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, se referă la reabilitarea termică a blocurilor ”Anton Pann”, bloc 2 Calea lui Traian, bloc L Calea lui Traian, bloc L Regina Maria, bloc K Scuarul Mircea cel Bătrân şi bloc 1 Calea lui Traian nr. 45, a fost încheiat cu asocierea EDIROB STAR SRL şi LOGIMAX CONSTRUCT SRL şi are o valoare de 9.126.476,32 lei fără TVA.

După constituirea garanţiei de bună execuţie, se vor emite Ordinele de începere a lucrărilor în a doua jumătate a acestei luni, termenele de execuţie fiind, în ambele cazuri, de 6 luni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.