Jandarmii asigură măsuri de ordine publică la festivalul LIVE SUMMER CAMP de la Brezoi

Sebastian Fârtat, noul prefect al județului Vâlcea, a depus jurământul de învestitură
08/08/2020
Olănești: Scandal cu pumni și cauciucuri tăiate – bărbat pus sub control judiciar
09/08/2020

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la festivalul de muzică “Live Summer Camp” din orașul Brezoi, județul Vâlcea.

Spectacolul se desfășoară în perioada 7 – 9 august 2020, în intervalul orar 19.00 – 23.00. Accesul publicului va fi permis pe bază de bilet, iar organizatorul a fost prelucrat cu privire la respectarea măsurilor împotriva răspândirii noului coronavirus.

Pe lângă aceste măsuri de prevenire pe care spectatorii trebuie să le respecte, ei trebuie să țină cont și de indicațiile și măsurile stabilite de organizator și forțele de ordine.

Cu această ocazie, jandarmii din cadrul unității noastre vor desfășura și activități specifice privind informarea participanților cu privire la adoptarea unor comportamente /atitudini care să prevină situațiile de risc și vor purta discuţii libere cu cetățenii, referitoare la respectarea unor reguli de bază  în ceea ce privesc măsurile de  prevenire a răspândirii infecţiilor cu SARS-C0V 2.

În perioada următoare, misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere normelor de convieţuire socială, precum și depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit acest gen de fapte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.