Ocnele Mari: Băiat de 12 ani, dat dispărut de tatăl său

Revolut este compania de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, potrivit celui mai recent top Deloitte Fast 500
13/08/2020
TOP 3 alternative pentru sandale în prag de toamnă
13/08/2020

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Poliției Ocnele Mari efectuează verificări în cazul dispariției unui băiat de 12 ani, domiciliat în orașul Ocnele Mari.

Miercuri, 12 august 2020, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, în aceeași zi, Roșca Nicolas Teodor, în timp ce se afla pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, în piața din nord, a plecat de lângă tatăl său, fără să îi spună și fără a se cunoaște destinația.

Băiatul are o înălțime de 1,53 metri, greutate 80 kg, față rotundă, ochi căprui, păr de culoare șaten, tuns cu breton.

În momentul plecării, era îmbrăcat cu un tricou alb cu înscrisuri pe piept, pantaloni scurți negrii cu inscripția LAVARIS de culoare roz pe piciorul drept și papuci albaștrii din plastic. Băiețelul nu este la prima plecare de la domiciliu.

Persoanele care dețin informații sunt rugate să contacteze de urgență Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea!

Informații actualizate

Vineri, 14 august 2020, în urma activităților specifice desfășurate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri și cu sprijinului polițiștilor din cadrul Poliției Transporturi Feroviare București și din cadrul S.R.P.T. Craiova, Post Poliție Transporturi Feroviare Roșiorii de Vede a fost identificat în trenul care circula pe ruta Bucureşti – Cluj Napoca, minorul Roşca Nicolas Teodor, în vârstă de 12 ani, dispărut, în data de 12 august 2020, de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea.

Din primele cercetări a rezultat că minorul nu a fost victima vreunei infracțiuni pe perioada plecării sale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.