Acțiuni organizate de polițiștii rutieri în județul Vâlcea

Primăria Râmnicu Vâlcea a organizat o şedinţă la Arenele ”Traian”
24/08/2020
24/08/2020

În weekendul trecut, polițiștii Serviciului Rutier au acționat pe drumurile din județul Vâlcea pentru creșterea vizibilității elementului polițienesc în vederea reducerii riscului rutier și a reducerii numărului şi a consecințelor accidentelor rutiere grave.

Au fost organizate 6 acțiuni, iar în urma activităților desfășurate au fost constatate 4 infracțiuni la regimul rutier și au fost aplicate 37 de sancțiuni contravenționale cu o valoare de peste 12.000 lei. De asemenea, au fost reținute 3 permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

Sâmbătă, 22 august 2020, polițiștii au depistat pe raza orașului Călimănești pe D.N.7 C.C., conducătorul unui autoturism,  un bărbat de 57 de ani, din Sibiu, care în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi polițiștii au depistat pe DN 7 pe raza localității Tutulești un alt conducător auto, respectiv un bărbat de 45 de ani, din Sibiu, care în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 23 august 2020, polițiștii au depistat un bărbat de 42 de ani, din comuna Stoilești, județul Vâlcea care a condus un autovehicul pe strada Ostroveni din municipiul Râmnicu Vâlcea, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,27 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.