Președintele PNL Vâlcea, Cristian Buican, mulţumește pentru susţinere și îi felicită pe toți reprezentanții aleși

Mircia Gutău: Locuitorii Râmnicului au ştiut să aleagă, din amestecul de informaţii reale şi fake-news
28/09/2020
Restricții de circulație rutieră pe raza localităţilor Govora, Câineni și Voineasa
29/09/2020

Folosesc această ocazie pentru a vă mulţumi acelora care aţi avut încredere în mine şi în Partidul Naţional Liberal, dar și în angajamentul de a fi sprijinitorul ferm al ideilor care au generat încrederea dumneavoastră: respect pentru drepturile dumneavoastră şi responsabilitate din partea politicienilor.

Doresc de asemenea să-mi exprim aprecierea pentru toţi aceia care şi-au dat votul, chiar dacă au făcut-o pentru contracandidaţii mei, deoarece, în acest fel, au manifestat spirit civic și respect pentru democrație. Jocul democraţiei îi dă fiecăruia dintre noi dreptul de a se exprima, nu şi obligaţia de a o face.

Vreau să vă mulţumesc sincer pentru susţinerea în această campanie electorală! La întîlnirile electorale din localităţi am simţit sprijinul pentru Programul Reclădim județul Vâlcea, fapt ce mă obligă să pledez în continuare pentru dezvoltarea județului nostru.

În reușitele nostre, meritul principal vă revine dumneavoastră care discerneţi ceea ce este benefic pentru viitorul fiecăruia dintre noi şi pentru acela al comunităţii în care trăim.

În acelaşi timp, cuvinte de mulţumire se cuvin şi acelora care, prin munca lor în echipele de campanie, au înlesnit întâlnirea dintre dumneavoastră, cetăţenii reprezentaţi, şi cei pe care i-aţi ales, reprezentanţii dumneavoastră.

Îi felicităm pe toți reprezentanții aleși!

Cu deosebit respect,
Concetățeanul și reprezentantul dumnevoastră, Președinte PNL Vâlcea Cristian Buican

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.