MEDIMFARM a lansat testele “Standard Q Covid 19 – Ag”

Polițiștii vâlceni continuă acțiunile de prevenire și limitare a infectării cu noul coronavirus
18/10/2020
Concurs de film pe tema ANTICORUPȚIE
18/10/2020

MEDIMFARM S.A. Ploieşti, companie cu experiență de peste 30 de ani în domeniul farmaceutic, anunță lansarea pe piața autohtonă, în calitate de distribuitor exclusiv pentru România, a testelor “Standard Q Covid 19-Ag”, primele și până în acest moment singurele teste avizate de către Organizația Mondială a Sănătății destinate diagnosticării infectării cu virusul SARS-CoV-2 pe baza detecției de antigen.

Testele sunt capabile să identifice rapid proteină specifică virusului în exudatul nasofaringian al pacientului (rezultatul se obține în decurs de 15 – 30 de minute). Cu o sensibilitate de 96,52% și o specificitate de 99,68%, acestea sunt un instrument de încredere în diagnosticare.

Testele sunt produse de către SD Biosensor Inc. din Coreea de Sud, companie care ocupă locul 1 la nivel mondial în domeniul diagnosticării în vitro, prin inovații tehnologice continue. Acestea respectă Directiva 98/79/CE a Parlamentului European și a Consiliului privind dispozitivele medicale pentru diagnostic în vitro.

Începând de sâmbătă, 17 octombrie 2020 testele “Standard Q Covid 19-Ag” pot fi achiziționate de la depozitul Medimfarm – Ploiești, str.Târgoviștei nr.11, ţel.0746245175, office@medimfarm.ro. Informații suplimentare se pot obţine şi în farmaciile Medimfarm Topfarm, ale căror adrese și numere de telefon sunt disponibile pe site-ul www.medimfarm.ro/pharmacies.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.