PPU (social-liberal) a depus lista de semnături pentru participarea la alegerile parlamentare din 6 decembrie

Târg Internațional de Invenții și Inovații în domeniul alimentar
21/10/2020
Șapte localități vâlcene au înregistrat o creștere a numărului de persoane infectate cu noul coronavirus
21/10/2020

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a depus la Biroul Electoral Central listele cu semnăturile de susținere pentru participarea la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Umaniștii, prin vocea președintelui executiv Daniel Ionașcu, și-au afirmat încrederea că alegerile parlamentare vor aduce o schimbare profundă la nivelul legislativului și că PPU (social-liberal) va fi un element esențial al acestei schimbări.

Depunem astăzi 160.000 de semnături, având încredere că Dumnezeu va ajuta România să aibă un viitor mult mai bun. Ne dorim ca, imediat după alegeri, să avem un Parlament care să poată contracara răul făcut până acum și, mai cu seamă, să schimbe un Guvern care ne duce spre prăpastie. Credem substanțial că Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), prin reprezentanții săi competenți, serioși și puternici, pot asigura un progres real pentru întreaga națiune. Acționând cu demnitate, onoare și curaj, suntem suflet pentru sufletul României. Dorim să schimbăm mentalitatea fiecărui român înțelegând că suntem o familie românească, că țara aceasta este a noastră și fiecare dintre noi contează, așadar cu votul si implicarea fiecărui român ne putem salva țara.

Totodată, dorim să înlăturăm din Parlament cârdășiile și interesele personale. Nu mergi în Parlamentul României ca să iei un salariu! Nu mergi la serviciu în Parlamentul României. În Parlamentul României te duci cu credință, știind că acolo este altarul legiuirilor naționale! Dumnezeu să ne ajute să putem să schimbăm în bine această țară!” – a declarat Biroul Electoral Central.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.