Sondaj: În noul context sanitar mulți dascăli au apelat la jocuri educative și resurse alternative pentru a face clasele online cât mai atractive

Parteneriat PROFI – Kangoopack
24/11/2020
Vodafone și-a asumat angajamentul de a reduce la zero emisiile de carbon ale companiei până în 2040
24/11/2020

Un sondaj recent realizat de Editura Didactica Publishing House arată că în noul context sanitar cei mai mulți dascăli au apelat la jocuri educative și resurse alternative pentru a face clasele online cât mai atractive. Se observă de asemenea o tendință tot mai evidentă de implicare a părinților în continuarea procesului educativ. 99% dintre ei declară că fac activități suplimentare cu cei mici, între 1-3 ore pe zi. Cărțile, jocurile educative și experimentele sunt materialele pedagogice privilegiate.

De peste 16 ani, editura noastră este un partener atașat nevoilor cadrelor didactice și părinților. Dorim permanent să identificăm cât mai bine nevoia lor de resurse educative, pentru a continuă procesul educațional de acasă. În portofoliul nostru sunt integrate cărți și jocuri cu o grafică atractivă, astfel încât cei mici să asimileze prin joc noțiuni de fizică, chimie, matematică, istorie, geografie, vocabular și limbi străine, totul într-o manieră relaxată și distractivă” – a precizat Florentina Ion, CEO / fondator Editura Didactica Publishing House.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.