Organizațiile patronale și corpurile profesionale în dialog cu candidații la funcția de senator și deputat în Parlamentul României

În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD din cadrul ISU Vâlcea au gestionat 16 situaţii de urgenţă
25/11/2020
Libertatea mass-mediei în Europa s-a deteriorat
25/11/2020

Uniunea Națională a Patronatului Român (U.N.P.R.) împreună cu partenerii săi organizează, în perioada 24 noiembrie 2020 – 03 decembrie 2020, dialogul tradițional și transparent, la nivelul fiecărui județ, cu candidații la funcția de senator și deputat în Parlamentul României.

Aceste întâlniri se vor realiza în modul online, prin corespondență sau ”față în față”, dorindu-se din partea organizatorilor un dialog constructiv, între reprezentanții mediului de afaceri și al corpurilor profesionale din județele țării și cei care-și doresc să ocupe funcția de deputat sau senator în Parlamentul României.

În 22 de județe ale țării, 146 de organizații patronale și corpuri profesionale, au semnat Acorduri de Parteneriat, ce consfințesc procesul de coagulare al mișcării patronale și ale corpurilor profesionale din România. Acest proces continuă și este în dezvoltare și în celelalte județe ale țării.

Reprezentanții comunității de afaceri și al corpurilor profesionale, doresc să cunoască intențiile candidaților pentru dezvoltarea comunităților din care fac parte, să cunoască programele și proiectele prioritare ale acestora din urmă.

În viziunea noastră, reprezentanții mediului de afaceri și cel al corpurilor profesionale, trebuie să fie parteneri importanți în luarea deciziilor cu caracter economic, fiscal, sau din punct de vedere al dezvoltării strategice locale și naționale, decizii ce influențează evoluția economică de ansamblu a fiecărui teritoriu administrativ.

Toți candidații care acceptă să dialogheze cu reprezentanții mediului de afaceri, vor răspunde la patru întrebări (aceleași în toate județele). Răspunsurile la întrebările puse de organizatori vor fi făcute publice și mediatizate, spre a fi cunoscute de către mediul de afaceri din România.

U.N.P.R. apreciază că fiecare vot pentru viitorul regiunilor noastre trebuie acordat într-o deplină și completă cunoaștere a candidaților, iar mediul de afaceri în general ca și susținător necondiționat al economiilor locale, să cunoască intențiile și proiectele viitorilor parteneri.

Uniunea Națională a Patronatului Român 
Ioan Lucian - Președinte UNPR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.