În perioada 28 noiembrie – 1 decembrie 2020, ISU Vâlcea a gestionat 269 de misiuni

Râmnicu Vâlcea: A pierdut controlul volanului și s-a oprit într-un cap de pod din Copăcelu
02/12/2020
Prins la furat în curtea unei case din Lădești
02/12/2020
În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 82 de misiuni

Membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru 57 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: două stopuri cardio-respiratori, 3 afecțiuni cardiace, 14 traumatisme, 6 accidente rutiere și 32 diverse afecțiuni medicale.

In localitatea Băile Olănești, s-a intervenit pentru un stop cardio-respirator suferit de un bărbat, în vârstă de 47 de ani, i s-au efectuat manevre de resuscitare însă, din păcate, fără nici un rezultat, decesul acestuia fiind declarat de cadrul medical de pe ambulanţa SAJ Vâlcea.

În localitatea Roșiile, s-a intervenit pentru o femeie căzută într-un canal de apă, în vârstă de 75 de ani, din nefericire, aceasta nu prezenta semne vitale, decesul acesteia fiind declarat de cadrul medical de pe ambulanţa SAJ Vâlcea.

După acordarea primului ajutor calificat, 53 de pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

În această perioadă, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai intervenit pentru alte 211 de situații de protecție a comunități: 204 misiuni de informare preventivă și verificare, 3 transporturi de persoane și 4 misiuni decontaminare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.