În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 91 de misiuni

Invitatie online la Povestea Brazilor cu Dar
Invitație online la Povestea Brazilor cu Dar
10/12/2020
Editura Frontiera Ernest si Celestine la muzeu
Editura Frontiera: Ernest și Celestine la muzeu
10/12/2020
În ultimele 48 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 155 de misiuni

Membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 19 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: 3 traumatisme, 4 accidente pe căile de comunicații și 10 diverse afecțiuni medicale. De asemenea, pentru alte două persoane găsite în stop cardio-respirator (E.B. de 85 ani din localitatea Stoenesti și R.G. de 41 ani din localitatea Vulturesti), s-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără nici un rezultat, medicul de la ambulanță declarând decesul.

După acordarea primului ajutor calificat, ceilalți pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti, pentru îngrijiri suplimentare.

În această perioadă, pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au efectuat 54 de misiuni din care: (25 misiuni de patrulare, 25 misiuni de informare preventivă în contextul Covid-19, 2 misiuni de transport persoane supraponderale de la domiciliu la ambulanta SAJ în municipiul Rm Vâlcea, 2 misiuni de transport la domiciliu a unor pacienți Covid-19).

Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al județului Vâlcea au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de locuit în localitatea Păușești Măglași. Pentru stingerea incendiului au fost trimise la fața locului două echipaje de stingere cu apă și spumă, în sprijinul acestora fiind solicitați și membrii SVSU. Până la stingerea incendiului au ars : 1 adăpost de animale construit din lemn pe o suprafață de aproximativ 50 mp., a decedat un porc în greutate de aproximativ 200 de kg și încă patru purcei în vârstă de 2 zile. Cercetările preliminare efectuate la fața locului arată că flăcările s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de alimentare cu energie electrică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.