În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 70 de misiuni

Directia Economico Financiara a Primariei Ramnicu Valcea
Program de lucru special la Direcţia Economico Financiară a Primăriei Râmnicu Vâlcea
30/12/2020
Polițiștii vâlceni continuă acțiunile de prevenire în contextul stării de alertă
Râmnicu Vâlcea: Acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu virusul SARS-COV-2
30/12/2020
În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 56 de misiuni

Membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 18 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: două afecțiuni cardiace, 7 traumatisme, două accidente rutiere și 7 diverse afecțiuni medicale.

După acordarea primului ajutor calificat, 17 pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

Miercuri, 30 decembrie 2020, la ora 03.33, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la niște conductori electrici de pe un stâlp de susținere în localitatea Brezoi.

Până la stingerea incendiului, au ars: izolația unor conductori electrici și o caseta de transformare. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este  producerea unui scurtcircuit electric din cauza conductorilor deteriorați.

În această perioadă, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai intervenit pentru  alte 51 situații de protecție a comunități: 50 de misiuni de informare preventivă și verificare și un transport de persoane.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.