Parohia Ortodoxă Băbeni: comunicat privind importanța vaccinării anti COVID 19

Primaria Ramnicu Valcea a finalizat amenajarea celor 5 centre de vaccinare anti COVID din municipiu
Primăria Râmnicu Vâlcea a finalizat amenajarea celor 5 centre de vaccinare anti-COVID
19/01/2021
Pentru programul “Permis pentru viitor” – înscrieri până în 23 ianuarie 2021
20/01/2021
Parohia Ortodoxă Băbeni: comunicat privind importanța vaccinării anti COVID 19

Iubiți credincioși, traversăm cu voia Domnului, o nouă perioadă dificilă din Istoria României și a lumii. În această perioadă autoritățile statelor indiferent de  confesiunea religioasă pe care o promovează ne recomandă stăruitor să rămânem acasă, pentru a ne proteja unii pe alții de contaminarea și răspândirea publică a virusului.

Însă acum când vaccinul este disponibil rămâne la alegerea liberă a fiecăruia dintre noi dacă ne vom vaccina sau nu în Sfânta și Dumnezeiasca Scriptură, avem mărturia Hristică care spune: „Nu voiesc moartea păcătosului, ci să se întoarcă și să fie viu„

Acest vaccin conform specialiștilor din domeniul medical are foarte puține reacții adverse minore aici intrând în discuție istoricul patologic al fiecărui pacient împarte vaccinul are în componență masă  moleculară de ADN și ARN mesager provenit de la pacienții infectați și vindecați prin administrarea unui tratament adecvat în funcție de forma pe care aceștia au manifestat-o (ușoară sau severă)  au  fost  tratați la domiciliu ori în secțiile de Administrare Terapie  Intensivă  trebuie spus că virusul mamă a  provenit din China, provincia Whan la scurt timp acest virus a suferit noua mutație a  COVID 19, care  este mult mai agresivă.

Ne alăturăm și noi Patriarhiei Române, salutăm echipa medicală inițiatoare, felicitându-i pentru produsul final ce ar putea pune capăt acestei pandemii globale.

În concluzie Instituția Bisericii indiferent  de cultul pe care-l promovează prețuiește știința medicală, viața și sănătatea populației. Vaccinarea reprezintă un act profilactic voluntar și având la bază o informare corectă și completă oferită de autoritățile statului. Pentru buna eficientizare a campaniei vaccinale îndemnăm părintește iubiții credincioși locuitori pe raza teritorială a parohiilor să aibă încredere în Dumnezeu și în sistemul medical alegând viața prin vaccinare.

***

Comunicat în Bisericile Parohiale Din Băbeni III – Valea Mare, Câineni I, Ciorăști și Marcea.

Comunicare mass-media / Andrei Sofian Stanciu 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.