Județul Vâlcea sub Cod Galben de vânt

În ultimele 48 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 114 misiuni
În ultimele 48 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 114 misiuni
25/01/2021
președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu
Modernizarea ambulatoriului din cadrul SJU Vâlcea, o prioritate pentru președintele CJ Vâlcea – Constantin Rădulescu
25/01/2021
ISU Valcea cod galben de vant

Conform informării transmise de către Administrația Națională de Meteo-rologie, astăzi, 25 ianuarie 2021, începând cu ora 10.00, până diseară, la ora 19.00, județul Vâlcea se află sub atenționare meteorologică Cod Galben, ce vizează intensi-ficări ale vântului, cu rafale ce vor atinge sau depăși 55… 65 km/h și izolat 70 km/h.

În cazul manifestării vântului puternic, ISU Vâlcea recomandă cetățenilor să evite deplasările și să se adăpostească în locuințe sau alte spații închise care le asigură protecția.

De asemenea, pentru limitarea posibilelor pagube generate de vântul puternic, parcarea autoturismelor se va realiza în zone ferite, la distanță față de copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate, care ar putea fi doborâți.

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență sau alte date utile despre manifestarea fenomenelor meteorologice periculoase pot fi obținute prin accesarea portalului fiipregatit.ro sau prin intermediul aplicației DSU, care poate fi descărcată gratuit din Google Play Store și AppStore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.