În ultimele 24 de ore polițiștii au acționat în Râmnicu Vâlcea pentru asigurarea unui climat optim de siguranță publică

ISJ Vâlcea informează: rezultate înregistrate la simularea probelor scrise la examenul de bacalaureat 2021
ISJ Vâlcea informează: rezultate înregistrate la simularea probelor scrise la examenul de bacalaureat 2021
01/04/2021
Alexandru Popescu Mihaesti
Distinsul profesor universitar Alexandru Popescu Mihăeşti a plecat în lumea celor drepți
02/04/2021

În activităților desfășurate, polițiștii rutieri vâlceni au legitimat 520 de persoane și au oprit pentru control 104 autovehicule, iar în urma verificărilor efectuate au fost constatate abateri fiind aplicate 8 sancțiuni contravenționale conform Legii nr. 55/2020, pentru nerespectarea măsurilor sanitare, 45 de sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, pentru încălcarea prevederilor regimului rutier și 2 sancțiuni contravenționale conform Lg. 61/1991, pentru abateri de natură de ordine și siguranță publică.

Polițiștii Biroului Rutier au acționat pentru verificarea legalității desfășurării trasnportului de persoane în regim taxi și eliminarea pirateriei în domeniu.

În urma activităților efectuate pe această linie au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale și a fost reținut un atestat profesional al unui conducător auto taxi.

De asemenea, polițiștii au depistat și un ”taxi pirat” procedându-se la imobilizarea acestuia, fiindu-i suspendat dreptul de  utilizare a autovehiculului pe o perioadă de 6 luni și reținute plăcuțele cu numărul de înmatriculare și certificatul de înmatriculare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.