Vacanță în țările asiatice: Top 3 lucruri mici care să NU îți lipsească din bagaj

Zilele Imnului Naţional 2021 la Râmnicu Vâlcea – concerte pentru toate gusturile la Shopping City
27/07/2021
Ziua Imnului Naţional 2021 – manifestări oficiale şi paradă festivă la Râmnicu Vâlcea
27/07/2021

Țările asiatice sunt printre destinațiile preferate ale românilor pe toată durata anului, având în vedere vremea frumoasă din acea zonă. Dacă hotărăști să mergi într-un astfel de loc exotic, este bine să te pregătești temeinic, mai ales pentru că vei fi destul de departe de casă.

Atunci când îți faci planuri pentru o vacanță în afara țării, este bine să ai în vedere mai multe lucruri, printre care să te pregătești și pentru situații neprevăzute. Iată, așadar, câteva lucruri mici, dar esențiale pe care să le ai la tine dacă pleci în concediu într-unul din frumoasele state din Asia.

Lucruri mici, dar esențiale pe care să le pui în bagajul de vacanță în Asia 

  1. Câteva medicamente pentru dureri și diverse boli

După cum bine știi, fiecare zonă a globului are propriile rețete culinare, iar Asia se deosebește prin mâncărurile picante și condimentele speciale, așa că atunci când plănuiești un concediu într-o astfel de țară, este bine să pregătești o mică trusă medicală cu medicamente nu doar pentru indigestie, ci și pentru alte cazuri, precum:

  • cele pentru aciditatea la stomac;
  • cele pentru dureri musculare, în cazul în care dorești să faci diverse trasee și poți face febră musculară;
  • cele pentru dureri de cap în caz de insolație;
  • cele pentru diverse boli specifice zonei în care mergi.

Pentru acestea din urmă, este recomandat să discuți cu un medic specialist care te poate ghida. De asemenea, este bine să verifici înainte dacă pentru unele dintre medicamente ai nevoie de rețetă pe care trebuie să o ai la tine.

Pentru a fi acoperit cum trebuie, o asigurare de călătorie este întotdeauna binevenită. Cu un simplu click aici, poți alege una dintre soluțiile propuse de Gothaer pentru a te ști în siguranță.

  1. Crema de protecție solară și spray-ul anti-insecte

Într-o vacanță în Asia, peisajele superbe de pe plajele țărilor de aici sunt, pur și simplu, de neratat. Atenție, însă, la arsurile solare! Pentru a căpăta un bronz uniform și frumos, nu uita să pui în bagaj o cremă de protecție solară, precum și un spray anti-insecte. Din cauza umidității ridicate, țânțarii pot fi o adevărată problemă în aceste destinații.

  1. O pereche de încălțări pentru drumeții

Chiar dacă mergi în vacanță pentru a te relaxa pe plajă, este păcat să nu vizitezi câteva obiective turistice din țara pe care ai ales-o, așa că este recomandat să ai cel puțin o pereche de încălțări pentru drumeții.

Sau poate dorești să faci parte dintre cei care aleg o destinație cu adevărat spectaculoasă cum ar fi Tibetul, pentru care este nevoie de o pregătire temeinică atât din punct de vedere al hainelor, precum și a încălțărilor comode.

Vacanțele exotice sunt destul de căutate, iar pentru acestea este recomandat să te pregătești cum trebuie, în funcție de țara pe care ai ales-o. Așadar, te poți interesa despre condițiile de acolo, printre care mâncare, umiditate și vreme, dar și cu o asigurare de călătorie pentru a te ști în siguranță pe toata durata concediului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.