Marcel Ciolacu despre prioritățile PSD privind modificarea Constituției

Servicii de telemedicină prin aplicația BEESERS
11/05/2022
Fotograful vâlcean Silviu Preda la expoziția internațională The Art of Photography
11/05/2022

Consiliul Politic Național al PSD s-a reunit marți, 10 mai 2022, la Palatul Parlamentului. Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a declarat că Titus Corlăţean şi Robert Cazanciuc vor pregăti un material cu priorităţile PSD privind modificarea Constituției, arătând că va trebui să existe o discuţie şi în cadrul coaliţiei.

Am avut o discuţie acum două săptămâni cu domnul Titus Corlăţean şi cu domnul Robert Cazanciuc pe acest subiect, o să pregătească dânşii un material pe care o să-l prezint partidului, ce vedem noi prioritar pentru modificarea Constituţiei, dar oricum va trebui o discuţie şi în cadrul coaliţiei. Nu este luată o decizie în cadrul coaliţiei.

Este o temă pe agenda coaliţiei. Nici nu am considerat să fie o prioritate pentru români, sunt ferm convins că nu este o prioritate pentru români, cu toţii ştim că această combatere a preţurilor şi a escaladării preţurilor este prioritatea românilor şi a noastră, a tuturor, dar dacă ne uităm ca şi calendar legislativ, cred că se impune a se lua o decizie în coaliţie dacă facem o eventuală modificare a Constituţiei sau nu. Ori îl declanşăm în acest moment, ori România va pierde şi acest moment de a moderniza Constituţia”, a declarat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.