Cel mai mare târg de universități din Marea Britanie, pe 5 noiembrie, la Londra

Miercuri, primarul Mircia Gutău va sta de vorbă cu râmnicenii în cadrul unei noi sesiuni de audienţe
22/10/2022
Recomandările pompierilor vâlceni pentru sezonul rece
23/10/2022

Mulți studenți din UE se străduiesc să caute sfaturi practice despre cum să aplice pentru a studia în Marea Britanie după Brexit. Schimbarea drastică în ceea ce privește taxele și lipsa de finanțare au făcut din Marea Britanie un loc mai puțin atractiv pentru studenții din UE.

Universitățile din Regatul Unit au înțeles însă acest lucru și au luat diverse măsuri pentru a veni în întâmpinarea studenților din UE, printre care:

– burse garantate
– perceperea de taxe pentru cei cu statut de pre-settled/settled
– ghiduri detaliate privind cerințele și procesele de obținere a vizelor

Chiar dacă numărul studenților din UE care aplică în Regatul Unit a scăzut din cauza lipsei de finanțare, cei care încă își pot permite continuă să vină aici în număr foarte mare. Astfel de studenți au adesea nevoie de consiliere și de un loc în care să se întâlnească și să pună întrebări celor de la universități în mod direct. SI-UK este o agenție de educație care oferă asistență pentru studenții din UE și din străinătate pentru a aplica la universitățile din Marea Britanie.

SI-UK va găzdui cel mai mare târg de universități din Marea Britanie pe 5 noiembrie 2022 la Londra, unde studenții pot vorbi cu reprezentanții a peste 70 de universități și pot afla mai multe despre cum să aplice la universitățile din Marea Britanie, inclusiv la universități de top, precum
University of Manchester, University of Birmingham, Nottingham University și multe altele.

„Târgul universităților din Marea Britanie este un eveniment unic în felul său. Este un ghișeu unic pentru tot ceea ce un student din UE și nu numai are nevoie”, spune Raveena, un profesionist în marketing și evenimente din industria educației superioare din Regatul Unit.

Este o atmosferă vibrantă care le permite studenților internaționali să interacționeze cu un spectru larg de instituții britanice într-un singur loc. Studenții au posibilitatea de a discuta despre opțiunile lor de programe universitare, despre procesul de solicitare a vizei, despre cerințele de admitere la universitate, cerințele privind limba engleză (IELTS/TOEFL) sau burse. Studenții vor putea discuta aceste subiecte direct cu reprezentanți ai universităților, precum și cu consilierii educaționali experți din SI-UK, care îi vor putea îndruma în procesul de înscriere în cazul în care doresc să aplice la o universitate din Marea Britanie după târg.

Aceste evenimente au fost punctul de atracție pentru orice student aspirant. Peste 550 de studenți au participat la cel mai recent târg de universități din Marea Britanie organizat de SI-UK Londra pentru admiterea din ianuarie 2023. Mai mulți studenți care își doreau să intre în instituții britanice de top au primit ofertele educaționale pe loc în cadrul evenimentului, care a prezentat peste 85 de universități. Târgul universitar va fi perfect pentru cei care doresc să aplice pentru cursuri de bază, de licență, postuniversitare sau de doctorat.

„Studenții noștri români au tendința de a aplica pentru studii universitare și postuniversitare atât în septembrie, cât și în ianuarie pentru o gamă largă de cursuri. Am avut numeroși studenți români interesați de cursuri de afaceri, psihologie, informatică și inginerie la târgul nostru de anul trecut”, spune Adiya Aimanova, consultant senior la SI-UK.

Următorul eveniment SI-UK va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie 2022, în centrul Londrei, între orele 12:00 – 17:00, la adresa etc.venues 133 Houndsditch, Liverpool Street.

Aceasta este o ocazie de aur pentru a vă împlini visul de a studia la o universitate di

Intrarea este gratuită, dar este necesară înregistrarea! Înscrieți-vă acum la eveniment AICI!

Înscrieți-vă acum la eveniment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.