Mort de beat, a încercat să se autoincendieze în fața primăriei Râmnicu Vâlcea

La Râmnicu Vâlcea a început încasarea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2023
04/01/2023
European Asphalt Pavement Association
05/01/2023

Luni, 2 ianuarie 2023, în jurul orei 22:30, un echipaj de jandarmerie, a salvat, în ultima clipă, viața unui bărbat care se pregătea să se autoincendieze.

După ce a ajuns în fața primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, bărbatul în vârstă de 45 de ani, care avea asupra lui o sticlă cu benzină, a început să strige că își va da foc. Jandarmii vâlceni care se aflau în proximitate, au intervenit imediat și după un scurt dialog cu acesta, au reușit să-i smulgă din mână recipientul de combustibil.

În urma controlului corporal preventiv, jandarmii nu au găsit asupra lui alte obiecte contondente, doar o brichetă, care după spusese lui, ar fi folosit-o să își provoace rău.

A fost solicitată intervenţia echipajelor medicale, iar la faţa locului a ajuns o ambulanță, care a preluat bărbatul şi l-a transportat la spital.

Bărbatul se afla în stare de ebrietate și a devenit agresiv în prezența echipei medicale, fapt care a necesitat imobilizarea acestuia. Din fericire, jandarmii au fost la locul potrivit în momentul potrivit și bărbatul nu și-a putut duce planul la sfârșit.

Vigilența jandarmilor si rapiditatea cu care au intervenit au făcut să salveze viața unei persoane. Intervenția nu a fost una lipsită de pericol, pentru că bărbatul a fost însoțit de un câine, doar că spre binele colegilor noștri, animalul nu a fost agresiv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.