Winter Tour ajunge la Transalpina!

Primarul Mircia Gutău a semnat la București contracte de finanțare de aproape 7 milioane de euro prin PNRR
18/01/2023
Ședință pentru stabilirea măsurilor necesare reducerii prezenței câinilor pe domeniul public al Râmnicului
25/01/2023
Winter Tour

Winter Tour

Winter Tour ajunge la Transalpina!
21-22 ianuarie

A 10-a ediție Winter Tour ajunge în acest sfârșit de săptămână, 21-22 ianuarie, pe domeniul schiabil Transalpina-Voineasa. Caravana distracției ar fi trebuit să ajungă în weekend la Predeal, însă temperaturile extrem de ridicate din zonă și lipsa zăpezii au determinat organizatorii evenimentului să schimbe locația. Și startul sezonului a fost întârziat cu o săptămână, tot din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile.

Tiberiu Pop, organizator Winter Tour: ”Iarna se lasă încă așteptată pe multe pârtii din țară dar și din străinătate. Ne bucurăm însă că, după ani în care pârtia de la Transalpina a fost deschisă mai târziu decât alte pârtii, acum este una dintre puținele pe care se schiază și se schiază în condiții bune. Ne bucurăm să ne petrecem unul dintre weekendurile aniversare pe una dintre cele mai îndrăgite pârtii din țară. Venim cu o mulțime de surprize pentru comunitatea schiorilor și a snowboarderilor din zonă.

Primul weekend din Winter Tour 10 l-am petrecut la Azuga. A fost cu soare, cu zâmbete, cu bucurie și multă voie bună. Zăpadă nu câtă ne-am dorit, însă am compensat la capitolul distracție.”

În fiecare weekend, din ianuarie până în martie, Winter Tour poposește pe altă pârtie din țară. Activitățile se desfășoară în fun lounge-ul instalat de obicei la baza pârtiilor. Activitățile încep la primele ore ale dimineții și țin până seara. Cei care ajung la lounge pot să participe la zeci de jocuri de iarnă cu premii, la provocări, dar și să se relaxeze pe fotolii-puf sau să se încălzească în cort. Sâmbătă seara este timpul pentru apres ski party sau concerte pe zăpadă. Accesul la toate activitățile Winter Tour este gratuit.

Calendarul Winter Tour 10

  • 14 – 15 ianuarie – Azuga
  • 21 – 22 ianuarie – Transalpina
  • 28 – 29 ianuarie – Bușteni
  • 4 – 5 februarie – Muntele Mic
  • 11 – 12 februarie – Borșa
  • 18 – 19 februarie – Rarău
  • 25 – 26 februarie – Cavnic
  • 4 – 5 martie – Buscat
  • 11 – 12 martie – Sinaia

Winter Tour – cel mai vechi eveniment de iarnă din România

Winter Tour este cel mai vechi eveniment de iarnă din România, ajuns anul acesta la cea de-a zecea ediție. S-a născut din dorința unor pasionați de munte de a promova pârtiile din România și de a aduce oamenii mai aproape de sporturile de iarnă și de natură. A devenit repede un eveniment de anvergură pe pârtiile de schi, marcând parteneriate cu cele mai frumoase stațiuni de iarnă din țară. An de an, în fiecare weekend, din ianuarie până în martie, gașca Winter Tour se află pe o altă pârtie din România, cu jocuri de iarnă, distracție, muzică, lecții de schi gratuite și concursuri.

Parteneri:
Vodafone, Aperol Spritz, Stațiile Petrom, Hervis, Banca Transilvania, Massif, Sports Festival, Prima TV, Rock FM, Ski Magazine, Under the Tent, Bazații, BarBox

Parteneri media:
Rock FM, Prima TV, Ski&Outdoor Magazine

Contact:
wintertour.ro/ / Facebook / Instagram / YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.