Decembrie Magic continuă în Scuarul Mircea cel Bătrân cu un eveniment dedicat lui Moș Nicolae

Solul agricol are potențialul de a capta 27% din emisiile de carbon ce trebuie sechestrate pentru a atinge obiectivele de 2°C, arată o nouă analiză
29/11/2023
Un grup de copii și adulți au fost surprinși de camerele video când distrugeau și furau globurile de pe balustradele Podului Vinerii Mari
04/12/2023

După deschiderea Târgului „Decembrie Magic” de săptămâna trecută, care a adus în Scuarul Mircea cel Bătrân mii de râmniceni, Primăria adresează locuitorilor municipiului invitația de a lua parte la un alt eveniment festiv. Spectacolul „Ajunul lui Moș Nicolae” de marți, 5 decembrie, va debuta pe scena din centru la ora 17.30 cu un recital al grupului „Golden Voices” alcătuit din elevii Liceului de Arte ”Victor Giuleanu” – clasa de canto prof. Robert Pâlșu; la pian Eduard Marcu, ce va fi urmat, la ora 18.35, de spectacolul Mini-Crăciunițelor de la Școala de Dans ”Ru Apollo”, coordonate de prof. Alexandru Runceanu. În finalul serii, de la ora 18.45, pe scenă va urca Antonio Pican, solist și youtuber, unul dintre artiștii cei mai în vogă ai noii generații.

Următorul eveniment festiv din cadrul „Decembrie Magic” va fi pe 23 decembrie când Moș Crăciun este așteptat în Scuarul Mircea cel Bătrân pentru a răspândi în rândul celor prezenți bucuria celei mai frumoase sărbători a anului.

1 Comment

  1. Alexandra says:

    Sună ca un eveniment deosebit în Scuarul Mircea cel Bătrân! Astfel de evenimente aduc comunitățile împreună, creând o atmosferă festivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.