A distrus flori și jardiniere, a amenințat polițiștii locali cu un cuțit și a ajuns la Psihiatrie

Începe ultima săptămână în care impozitele locale se pot plăti cu o reducere de 10% – bonificația va fi valabilă inclusiv pentru plățile făcute luni, 1 aprilie
25/03/2024
Dragostea de flori i-a costat câte o amendă de 500 de lei!
01/04/2024

Marți, 26 martie, în jurul orei 14.20, la sesizarea unui cetățean din cartierul Ostroveni, patrula de serviciu din zonă a fost direcționată pe bulevardul Tineretului unde o persoană de sex feminin a fost văzută rupând și distrugând florile din aranjamentele cuprinse între Catedrala Ostroveni și Farmacia Catena. La sosirea polițiștilor locali, persoana în cauză, aflată evident sub influența alcoolului, s-a manifestat violent, aruncând cu pietre și cu un borcan în agenți, ulterior amenințându-i și cu un cuțit, drept pentru care, conform procedurilor în astfel de situații, s-a decis imobilizarea acesteia. Dată fiind starea vizibil degradată psihic a femeii – identificată ca fiind L.E., în vârstă de 56 de ani, cu domiciliul în zona Goranu – polițiștii locali au cerut prin serviciul 112 intervenția unei ambulanțe care a preluat-o pe aceasta și a transportat-o la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean, unde a mai fost internată cu numeroase alte ocazii anterioare. Totodată, a fost sesizată și Piețe Prest S.A. pentru a face curățenie în zonele în care femeia a distrus răsadurile de flori și pentru a înlocui florile distruse.
Este regretabil că intervenția perfect regulamentară și justificată a polițiștilor locali a fost complet denaturată în unele postări de pe rețelele sociale din rațiuni politico-electorale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.