Râmnicu Vâlcea: Acțiuni de prevenire și limitare a infectării cu virusul SARS-COV-2

În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 70 de misiuni
30/12/2020
COVID-19 în județul Vâlcea: situația epidemiologică la data de 30 decembrie 2020
30/12/2020

Miercuri, 30 decembrie 2020, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Râmnicu Vâlcea au întocmit procese-verbale cu reprezentații operatorilor economici din municipiu, fiindu-le pus în vedere ca în conformitate cu prevederile Legii 55/2020, să dispună toate măsurile necesare în vederea bunei desfășurări a activității comerciale, corespunzătoare, pentru limitarea răspândirii SARS-CoV-2.

De asemenea, polițiștii au luat legătura cu reprezentanții unui centru comercial din municipiu și au fost dispuse următoarele măsuri ce vor fi puse în aplicare de către angajații magazinului:

  • Limitarea accesului în magazin prin asigurarea unui culoar prin care să treacă un număr limitat de persoane;
  • Limitarea accesului în zonele aglomerate(raioanele cu fructe, legume și carne) prin îngrădirea acestora cu bandă de delimitare și permiterea accesului a unui număr controlat de persoane.

Polițiștii recomandă tuturor cetățenilor  să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție, să respecte modul de organizare a evenimentelor şi numărul de persoane permis de normele legale, să nu se expună la riscuri.

De asemenea, se recomandă cetățenilor să poarte masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și celelalte spații unde este obligatoriu.

Totodată, reamintim TELVERDE – 0800800165/WHATSAPP 0755021218, numerele de telefon la care pot fi sesizate nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.