Mort de beat la volan, a acroşat o autospecială a ambulanţei

„10 pentru educație”: La UVT se generează soluții inovative pentru ameliorarea actului didactic
23/05/2017
Parohia Ortodoxă Băbeni: comunicat privind importanța vaccinării anti COVID 19
Locatari din Râmnicu Vâlcea obligați să nu mai poată ieşi din blocuri decât călcând pe proprietatea privată a SC SOCOM SA
23/05/2017

Ieri seară, 22 mai 2017, în jurul orei 22.00  N.G.S., de 41 de ani, din comuna Frânceşti, în timp ce se deplasa cu un autoturism pe drumul judeţean 646 A, pe raza satului Genuneni, nu ar fi adaptat viteza de deplasare într-o curbă la dreaptă şi a acroşat o autospecială a ambulanţei care circula din sens opus, cu semnalele luminoase în funcţiune.

În urma testării conducătorilor auto cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ în cazul şoferului ambulanţei şi 0,77 mg/l alcool pur în aerul expirat, în situaţia conducătorului autoturismului.

Evenimentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale minore, ambulanţa având posibilitatea de a-şi continua deplasarea.

Conducătorul auto au fost condus la spital pentru prelevarea de probe biologice de sânge, faţă de acesta efectuându-se cercetări pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice, sub influenţa alcoolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.