Reţinut 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de ultraj asupra unui poliţist din Bălcești

Vodafone Auto Manager, o soluție „plug-and-play” pentru monitorizarea flotelor auto
25/05/2017
Florian Marin, prefectul județului Vâlcea, a participat la Ceremonia Militară și Religioasă organizată cu prilejul Zilei Eroilor
25/05/2017

Miercuri, 24 mai 2017, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bălceşti a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de I.I., de 30 de ani, din oraşul Bălceşti, pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj, constând în exercitarea de ameninţări şi acte de violenţă asupra unui poliţist din cadrul Poliţiei Bălceşti, care se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu şi acţiona pentru fluidizarea traficului rutier, pe strada 1 Decembrie, din oraşul Bălceşti.

În fapt, poliţistul i-a atras atenţia bărbatului în cauză cu privire la parcarea neregulamentară a unui autoturism şi i-a solicitat să mute autovehiculul din zonă pentru a nu încurca circulaţia rutieră.

Acesta nu a respectat indicaţiile poliţistului, în schimb a început să-i adreseze diferite injurii şi expresii jignitoare, să-l ameninţe cu acte de violenţă, să-l împingă şi chiar să încerce să-l lovească, refuzând totodată să se legitimeze.

Văzând atitudinea agresivă a conducătorului auto, colegul poliţistului a intervenit pentru a-l liniştii pe bărbat, însă, în cele din urmă s-a impus încătuşarea acestuia, în acest scop folosindu-se spray-ul lacrimogen din dotare.

Agresorul a fost retinut pentru 24 de ore, urmând ca procurorul de caz să-l prezinte judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Bălceşti, cu propunerea de arestarea preventivă.

În prezent, bărbatul este încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Vâlcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.