Ludovic Orban în sprijinul primarilor PNL din județul Vâlcea

IPJ Vâlcea: Educatia rutieră – educatie pentru viaţă
06/06/2017
CIECH Soda România, după un proces împotriva publicaţiei Ziarul de Vâlcea, a primit compensaţii în valoare de 10.000 lei
06/06/2017

Duminică, 4 iunie 2017, filiala Vâlcea a Partidului Național Liberal a avut plăcerea de a-l avea alături pe Ludovic Orban, candidatul susținut de filiala vâlceană pentru președinția partidului din cadrul alegerilor din 17 iunie. Împreună cu o numeroasă delegația condusă de președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, senatorul Romulus Bulacu și de alți consilieri județeni, primari și membri ai Biroului Politic Județean, Ludovic Orban a participat la campania electorală de la Bujoreni și a fost alături de cetățenii comunei Mihăești, la sărbătoarea zilei de Rusalii.

La Bujoreni, Ludovic Orban, împreună cu echipa PNL a participat la campania door-to-door de susținere a lui Dragoș Cârstoiu pentru funcția de primar la alegerile locale parțiale din 11 iunie. Ludovic Orban, viitorul președinte al Partidului Național Liberal, a discutat cu cetățenii din Bujoreni, le-a ascultat doleanțele și le-a solicitat sprijin pentru alegerea candidatului PNL Dragoș Cârstoiu la alegerile din 11 iunie, declarându-se convins că dezvoltarea comunițății din Bujoreni se poate realiza doar sub o conducere onestă și corectă.

Ludovic Orban și-a manifestat susținerea față de candidatul Dragoș Cârstoiu, și-a exprimat speranța că după data de 11 iunie Bujoreniul va avea un primar liberal și l-a asigurat pe acesta de tot sprijinul său în vederea implementării programului electoral.

La Mihăești, la sărbătoarea zilei de Rusalii, la evenimentul organizat de primarul Bărzăgeanu Constantin, alături de localnici au fost prezenţi Ludovic Orban, candidat pentru funcţia de preşedinte al PNL, președintele PNL Vâlcea, deputatul Cristian Buican, senatorul Romulus Bulacu, primarul Orașului Băile Govora – Județul Vâlcea, Mateescu Mihai, primarul Comunei Frâncești – Județul Vâlcea, Daniel Florin Paraschiv, consilieri judeţeni şi membrii Biroului Permanent Judeţean al organizaţiei PNL Vâlcea.

Ludovic Orban a ţinut să le transmită un mesaj cetăţenilor prezenţi la eveniment: „Mă bucur că mă aflu azi, aici la Mihăeşti, de sfânta sărbătoare de Rusalii prin coborârea Duhului Sfânt asupra apostolilor, tot aşa să se coboare şi în sufletul şi în casa fiecăruia dintre dumneavoastră, să vă dea Dumnezeu sănătate, bucurie, realizări şi să vă trăiască primarul.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.