Primarul Mircia Gutău, felicitat de Guvernatorul statului Georgia şi de primarul din Columbus – SUA

PE FIR DE BORANGIC 2017, ziua comunei Stoenești
19/07/2017
Viceprimarul Eusebiu Veţeleanu, gazdă la Primăria Râmnicu Vâlcea pentru 21 de cupluri care au fost sărbătorite cu ocazia aniversării a 50 de ani de căsnicie
19/07/2017

Marţi, 18 iulie 2017, primarul municipiului Râmnicu Vâlcea – Mircia Gutău a primit vizita unei delegaţii militare americane condusă de col. John T. Gentry Jr., comandant al Brigăzii 648 Maneuver Enhancement, care l-a felicitat pentru sprijinul acordat de municipalitate efectivelor armate ale SUA cu ocazia exerciţiului Saber Guardian 17 desfăşurat în municipiul Râmnicu Vâlcea şi în împrejurimi.

Edilul-şef a primit pe lângă medalia de recomandare a Statului Georgia şi certificatul aferent şi o scrisoare de mulţumire din partea d-nei Teresa Tomlinson, primarul oraşului Columbus – Georgia, pentru buna cooperare de care Brigada 648 – care îşi are sediul aici – s-a bucurat în timpul exerciţiului derulat în Râmnicu Vâlcea.

Cu acest prilej, primarul Mircia Gutău a mulţumit pentru aprecierile elogioase la adresa cetăţenilor din Râmnicu Vâlcea şi administraţiei locale venite din partea reprezentanţilor forţelor militare staţionate aici şi a declarat că îi va trimite o scrisoare primarului din Columbus – Georgia, prin care va propune înfrăţirea celor două oraşe pe baza legăturilor deja stabilite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.