Primăria Râmnicu Vâlcea lucrează pentru menținerea în stare funcțională a tuturor căilor de circulație

CNG ROMÂNIA a primit autorizație pentru construcția primei stații de alimentare cu gaz natural comprimat pentru vehicule
27/02/2018
Costurile pentru deszăpezire alocate de primării în perioada 2015-2017
11/03/2018

Începând din seara zilei de 25 februarie și până la data de 27 februarie 2018, angajații Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea și ai instituțiilor publice subordonate au acționat în vederea deszăpezirii tuturor arterelor de circulație (străzi și trotuare) de pe raza Municipiului, utilajele împrăștiind peste 100 tone de sare și nisip.

Peste 35 de angajați ai Primăriei, alături de angajați ai PIEȚE PREST, ADP, APAVIL au curățat trotuarele adiacente sediilor instituțiilor publice mai sus menționate. Reprezentanții Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, alături de cei ai PIEȚE PREST, ADP, APAVIL lucrează permanent, de peste 48 de ore, cu toate cele 25 utilaje din dotare (buldoexcavator, miniexcavator, wola, bobcat-uri pentru curățat trotuare, 3 tractoare cu remorci). Au fost achiziționate până în prezent alte 100 t de sare, în ciuda faptului că angajații SALROM au intrat în grevă.

Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea mulțumește Centrului de Instruire ”Panait Donici” și ISU Vâlcea pentru că au ajutat la curățarea căilor de acces înspre zonele adiacente instituțiilor lor și face apel în egală măsură atât la persoanele juridice, cât și la Asociațiile de proprietari și proprietarii de case particulare din oraș, să dea dovadă de spirit civic și să se conformeze normelor de salubrizare aprobate prin Hotărârea Consiliului Local nr.50/2006, prin deszăpezirea trotuarelor din fața sediilor și a locuințelor proprietate personală.

Până la data emiterii prezentului comunicat de presă, nu au fost semnalate evenimente rutiere majore (ciocniri, avarii auto) în trafic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.