Taximetrie ilegală în Bărbătești, Sutești și Crețeni

Râmnicul citeşte – un proiect de bibliotecă stradală
11/03/2018
Delegație a PNL Vâlcea prezentă la Consiliul Naţional al Partidului Naţional Liberal
11/03/2018

Polițiștii Secției 3 Poliției Rurală Sutești au acționat pe raza comunelor Sutești și Crețeni pentru combaterea taximetriei ilegale, dar și pentru verificarea modului în care sunt respectate normele rutiere de către bicicliști.

Polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale la regimul rutier, de peste 23.000 de lei, fiind de asemenea reținute 2 certificate de înmatriculare.

În timpul acțiunii, a fost depistat un șofer din Drăgășani, care efectua transport de persoane fără autorizație valabilă. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu 1.000 de lei și i-a fost suspendat dreptul de utilizare a autoturismului pentru 6 luni de zile.

Polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Pietrari au oprit pentru control, pe Drumul Național 67, în Bărbătești, un șofer de 40 de ani, din Slătioara, care efectua transport public de persoane, fără autorizație.

Abaterea a fost repetată, iar polițiștii au luat măsura suspendarii dreptului de utilizare a autoturismului pentru o perioada de 6 luni de zile, și sancționarea contraventională a acestuia cu 1.000 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.