Tineri depistați cu droguri în Piaţa Centrală din Râmnicu Vâlcea

Ședință la Prefectura Vâlcea pe tema măsurilor pentru igienizare și salubrizare a zonelor din vecinătatea amenajărilor hidrotehnice
15/03/2018
Ample acțiuni pentru prevenirea accidentelor rutiere, derulate în Râmnicu Vâlcea și Horezu
15/03/2018

Aflându-se în Piaţa Centrală din municipiul Râmnicu Vâlcea, jandarmii au observat într-o zonă retrasă, doi tineri ce aveau un comportament dubios.

În urma legitimării şi al controlului corporal preventiv executat, jandarmii au găsit asupra lui L.D. în vârstă de 20 ani şi V.C.A de 21 ani, un pachet de foiţe inscripţionat “O.C.B”, un recipient din plastic de culoare albă, inscripţionat “Nostamine” ce conţinea o substanţă necunoscută şi o bucată din aluminiu, iar în interiorul acesteia se aflau resturi vegetale de culoare brun-verzui, având un miros înţepător.

Din discuţiile purtate cu cei doi tineri, jandarmii au descoperit că aceştia se aflau în acel loc retras pentru a fuma o ţigară cu substanţe interzise.

Întrebaţi fiind de unde au achiziţionat fragmentele vegetale, ei au mărturisit că le au de la o persoană necunoscută.

În baza art.4 din Legea 143/2000 privind “cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformare, cumpărare sau deţinerea de droguri pentru consum propriu, fără drept”, jandarmii vâlceni au întocmit actele necesare pe care ulterior le-au predate către SCCO din cadrul Poliţiei Vâlcea în vederea cercetărilor în cauză.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.