De 1 iunie, cei mici sunt invitați să descopere misterele celor 7 continente, la Shopping City Râmnicu Vâlcea

Transportul de marfă luat la puricat de polițiștii rutieri vâlceni
01/06/2018
S-a deschis Ștrandul Ostroveni
01/06/2018
  • Spectacole de dans, expoziții, numere de magie, spații și ateliere de joacă interactive, printre suprizele evenimentului
  • La ora 19:00, trupa Noaptea Târziu va susține un concert live în parcarea centrului comercial
  • Accesul vizitatorilor la eveniment este gratuit

Pe 1 iunie, Shopping City Râmnicu Vâlcea devine destinația ideală pentru copiii care vor să pornească într-o aventură în jurul Pământului. Cei mici, alături de părinți, vor putea descoperi misterele celor 7 continente de pe glob, iar la fiecare oprire vor fi întâmpinați cu o serie activități educative și interactive. Mai mult, atmosfera din centrul comercial va fi animată cu un concert. Fanii trupei Noaptea Târziu sunt așteptați în parcarea Shopping City Râmnicu Vâlcea începând cu ora 19:00, pentru a se distra pe ritmul pieselor preferate, interpretate live de cei 3 tineri artiști.

Aventura pe cele 7 continente începe la ora 10:00, iar copiii și părinții sunt așteptați cu spectacole de dans, expoziții, numere de magie, spații și ateliere de joacă interactive, dar și jocuri ale copilăriei, organizate în parcarea centrului comercial pe tot parcursul zilei. În plus, tobogane gonflabile vor fi amplasate în Shopping City Râmnicu Vâlcea, dar și un sticky wall, special pregătit pentru copii. De asemenea, de la ora 15:30, cei mici vor putea participa la o competiție sportivă, organizată de Asociația Mămici din Vâlcea, Ioniță Sport Center și Primăria Râmnicu Vâlcea.

Harta distracției de Ziua Copilului

Africa

Lumea Animalelor: Spectacol de dans cu mascota Zuby și prietenii săi

America de Nord

Lumea științei: Lecție de levitație, cu un dispozitiv de levitare construit din magneți;

Expoziție interactivă „Corpul Uman”

America de Sud

 Lumea misterelor: Spectacole de magie cu faimosul magician Andrei Andronachi,         cunoscut și pentru participarea sa la emisiuni precum Românii au talent și iUmor. Acesta va avea      3 reprezentații pe parcursul evenimentului, de la ora 11:00, 13:00 și 15:30.

Antarctica

Lumea aventurii: Spațiu de joacă cu tobogane gonflabile Big House, Escalade și Bubble Play

„Sticky wall”, pentru copiii care vor să sfideze gravitația

Asia

Lumea sportului: Competiția copiilor de 1 iunie cu traseu aplicativ și circuit de alergare

Probele sunt bine-stabilite de Gabriela Curceru, de la Ioniță Sport Center, iar competiția se va desfășura pe bază de înscriere, pe diferite categorii de vârstă, între 5 și 14 ani, pe baza înscrierii

Australia

Lumea zâmbetelor: atelier de joacă cu puzzle-uri, cărți de colorat și jocuri deosebite oferite de Noriel

Europa

Lumea jocurilor nemuritoare: în parcarea centrului comercial, cei mici vor putea juca șotron, X și O, elasticul și vor putea sări coarda, sub atenta supraveghere a unei echipe de animatori

Toți vizitatorii Shopping City Râmnicu Vâlcea sunt invitați să participe la activitățile organizate cu ocazia Zilei Internaționale a Copiilor în centrul comercial Shopping City Râmnicu Vâlcea. Accesul vizitatorilor este gratuit. Mai multe detalii despre activitățile care se vor desfășura în locație sunt disponibile pe https://shoppingcityramnicuvalcea.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcityramnicuvalcea/. 

Despre Shopping City Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, casino, Cinema City şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.