Programul Festivalului Buridava 2018

Cu dor de publicul spectator, Teatrul Anton Pann își reia activitatea. Primele spectacole, sâmbătă 9 ianuarie
Un al doilea proiect de anvergură câștigat de Teatrul Anton Pann: 1918/2018 CENTENARUL VĂZUT DE GENERAȚIA Y
03/08/2018
Elevi ai Școli Militare de Subofițeri din Drăgășani au terminat primul modul al stagiului de practică la Jandarmeria Mehedinți
03/08/2018

În perioada 3-5 august 2018, Primăria Orașului Ocnele Mari și Societatea Națională a Sării, împreună cu Casa de Cultură MIRCEA DEMETRIADE, organizează cea de-a III-a ediție a Festivalului Buridava. Ediția specială organizată cu ocazia centenarului reunește evenimente aflate sub titlul generic „100, 1000, 10.000” și are ca scop celebrarea identității naționale.

Leonard Velcescu

Evenimentele din cadrul festivalului cuprind ateliere pentru copii și tineret, expoziții de artă fotografică, spectacole de teatru și muzică, conferințe tematice extraordinare. Pe parcursul celor 3 zile, orașul Ocnele Mari va fi animat în Salină, în scuarul ștrandului Ocnele Mari și la Casa de Cultură „Mircea Demetriade”.

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc vineri, 3 august, de la ora 10:30 la Casa de Cultură din Ocnele Mari cu expozitia de artă fotografică a domnului Profesor Doctor Leonard Velcescu, expoziție premiată de Academia Română. Acesta va susține și o conferință extraordinară cu subiectul „Dacii”.

 

 

 

Programul manifestărilor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.