Breazu Marin, din comuna Șușani, a plecat la muncă în Băile Olănești și a dispărut

La Ionești, programul social DONEAZĂ UN GHIOZDAN continuă în Parohia Marcea
03/09/2018
Acţiune pentru reducerea infracţionalităţii în Râmnicu Vâlcea – sancţiuni contravenţionale aplicate de peste 5000 de lei
08/09/2018

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează investigații în cazul dispariției unui bărbat de 70 de ani, din comuna Șușani, în luna iulie 2015, acesta nefiind identificat până în prezent. 

La data de 14 ianuarie 2016, polițiștii din cadrul Postului de poliție Șușani au fost sesizați de un bărbat din comună, cu privire la faptul că, fratele său, Breazu Marin, de 70 de ani, a plecat voluntar de la locuința comună, în luna iulie 2015, pentru a lucra ca zilier, în satul Cheia, orașul Băile Olănești, iar de la acea dată nu a mai luat legătura cu familia și nu se cunoaște locația în care acesta s-ar putea afla.

Polițiștii au efectuat verificări pentru găsirea bărbatului, acesta fiind dat în urmărire națională, dar nu s-a reușit depistarea lui până în prezent.

Bărbatul are o înălțime de 160-169 cm, greutate 50-55 de kg, păr cărunt, drept, ochi căprui, ten măsliniu.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112!

Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.