CIECH Soda România pregătește noul an școlar la Casa Pinocchio

Acţiune pentru reducerea infracţionalităţii în Râmnicu Vâlcea – sancţiuni contravenţionale aplicate de peste 5000 de lei
08/09/2018
Primarul Mircia Gutău, împreună cu cei doi viceprimari, au inaugurat terenul de sport de la Colegiul Național de Informatică Matei Basarab
08/09/2018

Witold Urbanowski, Directorul General al CIECH Soda România: Prietenii noștri de la Pinocchio se pregătesc pentru un nou an școlar

Cei 23 de copii găzduiți la Casa Pinocchio, au toate cele necesare începerii anului școlar cu sprijinul echipei CIECH Soda România.

Rucsacuri, caiete, instrumente de scris, materiale auxiliare blocuri de desen, seturi de pictură, sunt pregătite pentru începerea anului școlar. Acestora li se adaugă și câteva jocuri de grup pentru petrecerea timpului liber într-un mod amuzant și educativ.

„Prietenii noștri de la Pinocchio se pregătesc pentru un nou an școlar, iar noi, așa cum ne-a devenit tradiție, suntem alături de ei pentru a ne asigura că au tot ce le trebuie pentru a își putea atinge potențialul de dezvoltare. Credem că educația este piatra de temelie în construirea unei vieți bune și sperăm să îi ajutăm să fundamenteze această bază”, spune Witold Urbanowski, Directorul General al CIECH Soda România.

CIECH Soda România s-a angajat, din ianuarie 2015, la susținerea constantă a necesităților de educație ale copiilor de la Băbeni și asigură anual cele necesare, alocând resurse pentru acoperirea proiectelor educaționale și pentru perioada sărbătorilor. Anual, compania contribuie direct cu aproximativ 12.000 de lei, sumă la care se adaugă punctual donații din partea angajaților. În această vară, echipa CIECH Soda România s-a mobilizat pentru achiziția unor televizoare și echipamente de vacanță, pentru ca „și învățarea și relaxarea trebuie cultivate în mod echilibrat”.

În 2015, la începutul parteneriatului cu Casa Pincocchio, CIECH Soda România a contribuit și la îmbunătățirea condițiilor de cazare și utilarea cu echipamente necesare igienei într-un proiect de aproximativ 30.000 de Euro, susținut de fundația grupului CIECH și de angajați, prin ore de voluntariat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.