Pompierii militari din cadrul ISU Vâlcea au stins un incendiu produs în județul Olt

Râmnicu Vâlcea: De la 1 noiembrie, parcarea subterană din Zona Centrală nu mai este gratuită
30/10/2018
Autospeciale de poliție noi, repartizate la IPJ Vâlcea
31/10/2018
incendiu în Mitrofani

imagine - ARHIVĂ

Marți, 30 octombrie 2018, la ora 08.36, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie în localitatea Leleasca, județul Olt.

Până la stingerea incendiului, au ars: o bucătărie de vară, construită din lemn cu învelitoare din carton bitumat, pe o suprafaţă de circa  6 metri pătrați, o magazie, construită din lemn cu învelitoare din carton bitumat, pe o suprafaţă de circa 12 metri pătrați, un adăpost de animale, construit din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 22 metri pătrați, circa 2 tone de lemne de foc, aproximativ 200 kg de coceni si alte bunuri depozitate în anexe. De asemenea, au fost degradate circa 1 tone de cereale (grâu și porumb).

Incendiul a fost stins în cooperare cu SVSU Leleasca. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este  utilizarea focului fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.