Femeie din Racovița, arestată pentru că și-a lovit nepotul cu toporul în cap

Perișani: A început maratonul radio BĂTĂLIA DE LA POSADA
08/11/2018
Ora de circulație rutieră la Băbeni
08/11/2018

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea au dispus, la data de 8 noiembrie 2018 reţinerea inculpatei Mărunţelu Elena şi punerea în mişcare a acţiunii penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  tentativă de omor comis asupra unui membru de familie.

La data de 8 noiembrie 2018, în urma propunerii de arestare preventivă adresată judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Vâlcea, a fost emis pe numele inculpatei un mandat de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.

Probatoriul administrat a relevat faptul că, la data de 7 noiembrie 2018, în timp ce se afla pe uliţa din cătunul Bolovanu de pe raza comunei Racoviţa, jud.Vâlcea, inculpata l-a agresat fizic pe nepotul său, M.I.B., în vârstă de 17 ani, aplicându-i o lovitură cu tăişul toporului în zona capului, împrejurare în care victimei i-a fost produs un TCC acut deschis cu hemoragie abundentă,  necesitând 70-80 zile de îngrijiri medicale, leziuni ce i-au pus în primejdie viaţa victimei.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul IPJ Vâlcea – Serviciul de Investigaţii Criminale.

Cercetările continuă pentru lămurirea cauzei sub toate aspectele.

***********

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.