Şofer surprins de camerele video încălcând regulile de circulaţie în centrul Municipiului Râmnicu Vâlcea

Turiști francezi rătăciți pe Valea Zăvodului, salvați de jandarmii montani din Călimănești și Salvamont Vâlcea
11/02/2019
Cristian Buican propune introducerea în Legea Bugetului de Stat a finanțarii tuturor tronsoanelor autostrăzii Sibiu-Pitești
11/02/2019

Un autoturism cu numere de Sibiu a încurcat benzile de circulație din centrul Municipiului Râmnicu Vâlcea – VIDEO

Joi, 7 februarie 2019, în jurul orei 18.35, poliţiştii locali ai dispeceratului Direcţiei Poliţiei Locale a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea au observat prin intermediul sistemului de supraveghere şi monitorizare a municipiului un autoturism cu numere de Sibiu care a intrat pe banda destinată taximetriştilor din cadrul staţiei situată pe strada Ştirbei Vodă, în vecinătatea Complexul Winmarkt.

Ajuns pe trecerea de pietoni, acesta a încercat în repetate rânduri să treacă peste bila montată ca  mijloc de siguranţă pentru trecători, manevrele fiind făcute printre numeroşii pietoni de la acea oră de vârf, pe care i-a pus într-un real pericol. Ulterior, conducătorul autoturismului a părăsit banda destinată taximetrelor prin încălcarea stâlpişorilor delimitatori.

Operatorii dispeceri au direcţionat imediat echipajul mobil al Serviciului Supraveghere, Fluidizare Trafic şi Intervenţie, care a identificat conducătorul auto, acesta fiind sancţionat pentru faptele comise, conform prevederilor legale în vigoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.